VELON INDUSTRIAL INC.

Velon Industrial Inc.
Diajar deui

KAMISADUNYA

Velon Industrial Inc.Merek Velon parantos ngembang pesat tina kakuatan nalika produk sareng jasa urang nampi pangakuan sadunya ti 2009.
Harita tanda01 tanda02 tanda03 tanda04 tanda05 tanda06 tanda07 tanda08 tanda09
  • kalénder kalénder

    40+

    Sarébu Alun-alun
    Méter Jalur Produksi
  • pamasangan pamasangan

    180+

    Cairan pinter
    Fasilitas Jeung Parabot
  • nagara nagara

    5+

    Sarébu Alun-alun
    Méter Gudang Modern
  • d&bcerti d&bcerti

    80+

    Panalungtikan Jeung
    Pangwangunan Téknis Insinyur

NAHAPILIH VELON

A ngarah pabrik luhur
Téknis selang fléksibel

KELEBIHAN VELON HOSE

  • 1

    TINGGIKINERJA

  • 2

    KOMPETITIF
    HARGA

  • 3

    EFISIENPELAYANAN

Kontrol kualitas

Kami ngagaduhan pusat uji profésional sareng prosés kontrol kualitas anu tepat pikeun ngontrol kualitas unggal kamajuan sacara ketat pikeun kualitas anu dipercaya.Puseur pamariksaan kami dilengkepan langkung ti 30 alat-alat panguji kaasup pinuh Omega dinamis impuls testbed, nguji rig pikeun sakabéh kinerja badag-diaméterna selang-tekanan tinggi, rigs nguji fireproof béda nurutkeun ISO15541, skala pinuh gas decompression nguji chamber, industri. borescope, tegangan / elongation / adhesion mesin nguji, sistem nguji tekanan nepi ka 400Mpa pikeun nguji-tekanan tinggi, rheometer karét, résistansi ozon chamber, -60 ℃ kamar nguji suhu ultralow, hawa low impacting mesin nguji, kabersihan inspeksi / instrumen analisis, teras salajengna.

Panalungtikan sarta Pangwangunan

Velon teh innovator ngarah tina selang kualitas luhur, rakitan selang dina rupa-rupa kualitas luhur sarta téknologi canggih.Panaliti sareng Pangembangan mangrupikeun salah sahiji aset anu paling berharga tina Velon.

Di laboratorium Velon, insinyur anu khusus damel pikeun rumusan sareng pamekaran bahan baku sareng produk semi-réngsé, kalebet struktur selang, prosés produksi sareng téknologi crimping.

Ngembangkeun solusi téknis anyar ngamungkinkeun Velon nyanghareupan tangtangan sapopoé, éta ogé ngabantosan Velon ningkatkeun pangalaman sareng kaahlian dina séktor éta, sateuacan ningali paménta konsumén urang.

Sapanjang 10 taun katukang, Velon parantos suksés ngembangkeun sareng nyayogikeun seueur selang khusus pikeun pasar anu béda.Merlukeun eta, palaksanaan desain husus dina urutan pikeun ménta kauntungan gede duanana ti sudut pandang ergonomic jeung efisiensi produksi pikeun pamaké.

Desain selang

Tim desain selang profésional kami nyayogikeun para nasabah kalayan dukungan téknis anu didamel khusus sareng solusi sapertos: desain, analisa, simulasi, perenah pamasangan, analisa gagal, ngadukung palanggan kalayan jasa anu lengkep dina pilihan produk, ngaoptimalkeun struktur produk, ningkatkeun kinerja produk pikeun ningkatkeun jasa. hirup, hidayah instalasi, operasi, aftercare na ulang sertifikasi.labél swasta jeung bungkusan ngaropéa sadia.

Intelligent Manufaktur Jeung Pangwangunan Héjo

Dina respon kana "neutrality karbon" jeung promosi ngembangkeun héjo sarta low-karbon industri, Velon ngadopsi téhnologi produksi canggih di dunya jeung alat-alat teknis pikeun nyieun hiji "ekonomi low-karbon, manufaktur héjo" pabrik pinter, sarta ngahijikeun panyalindungan lingkungan ngaliwatan. unggal link produksi, sarta sadar réduksi runtah, daur ulang, sarta harmlessness tina sumber produksi.

Kamampuhan sareng tingkat perusahaan Velon dina mandiri, bengkel, pabrik sareng manufaktur calakan sadayana parantos ningkat dina taun-taun ayeuna.Deeply ngahijikeun generasi anyar téhnologi IT jeung produksi selang karét, dimaksudkeun pikeun nyederhanakeun manajemén, ngaronjatkeun kualitas, ngurangan biaya jeung ningkatkeun efisiensi, sarta jadi panyalindungan lingkungan héjo.

Komitmen jeung Service

slogan urang:

Performance High

Pabrikan khusus


Kami komitmen kana kaamanan sareng kinerja optimal:

• 100% bahan baku parawan

• canggih, kaayaan-of-nu-seni parabot kapasitas badag

• Rigorous dina-prosés inspeksi jeung kontrol

• Quality System terstruktur sasuai jeung ISO

• reputasi alus teuing pikeun produk kualitas sarta pangiriman timely


Palayanan Lokal:

Urang Tujuan nyadiakeun solusi pikeun masalah individu gancang jeung éfisién ku ngadegkeun kantor lokal di pasar utama.Di hareup 24/7 unggal Layanan Darurat lokal sayogi sareng anjeun tiasa percanten ka kami pikeun anjeun.

  • pamasangan pamasangan

    KONTROL KUALITAS

  • nagara nagara

    Panalungtikan jeung Pamekaran

  • pamasangan pamasangan

    DESAIN SELANG

  • nagara nagara

    Pangwangunan calakan sarta héjo

  • pamasangan pamasangan

    KOMITMEN JEUNG LAYANAN