spanduk_utama

Ngeunaan Produk

  • Selang Dahareun serbaguna

    Selang Dahareun serbaguna

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSF NBR

    Tube: tube lemes kelas dahareun, karét NBR bodas, 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik, kawat baja helix

    Panutup: biru, karét NBR, corrugations, résistansi minyak, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, dibungkus bérés

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: The multi-tujuan selang dahareun témbok teuas dirancang pikeun nyeuseup sarta ngurangan rupa-rupa produk pangan lemak sarta non-lemak, kayaning susu, bir, anggur, minyak plant, gajih, jsb

     

  • Silicone Pangiriman selang

    Silicone Pangiriman selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: B002

    Tube: silikon kapok platinum smoothbore

    Tulangan: 4 tékstil poliéster

    Panutup: platinum kapok silicone

    Kisaran suhu: - 50˚C nepi ka + 180˚C

    Kaunggulan: Biasana dianggo dina dahareun, farmasi sareng prosés kosmetik. Henteu disarankeun pikeun aplikasi vakum.

  • Ékonomi Food selang

    Ékonomi Food selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DSF NR

    Tube: bodas, mulus, karét alam kelas dahareun, 100% phthalates gratis

    tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: kulawu, abrasion, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 80˚C

    Kaunggulan: selang dahareun témbok teuas ékonomi Ieu cocog pikeun nyeuseup na susu ngurangan, susu ku-produk, anggur jeung produk pangan non-lemak.

  • Uap jeung Cai Washdown Selang

    Uap jeung Cai Washdown Selang

    Kategori produk: selang uap

    Kodeu tipe: SWF

    Tube: bodas, lemes, kadaharan kelas EPDM;

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik;

    Panutup: Bulao, EPDM, abrasion, résistansi ozon, finish lemes

    Kisaran suhu:

    Cai: -40˚C nepi ka +120˚C

    Uap: Nepi ka 165 ℃

    Kaunggulan: The premium selang washdown dirancang pikeun pangiriman cai panas sarta uap nepi ka 165 ℃, loba dipaké dina rupa-rupa tutuwuhan ngolah dahareun dina aplikasi non-oily, dairies, creamy, breweries, kadaharan, inuman, jsb.

  • Selang Cai Potable

    Selang Cai Potable

    Kategori produk: selang potable

    Kode tipe: DSF UPE

    Tabung: food grade UPE, jelas, 100% phthalates gratis

    tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: héjo, EPDM, abarsion, corrugations, résistansi ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, dibungkus finish

    Rentang suhu: -40°C nepi ka +100°C

    Kaunggulan: Jelas food grade UPE selang témbok teuas cocog pikeun cai potable, inuman, sarta kadaharan lemak sarta non-lemak séjén.

  • Dahareun Kelas Kimia Selang

    Dahareun Kelas Kimia Selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSC UPE

    Tube: food grade UHMWPE, bodas kalayan strip hideung, anti statik, 100% phthalates bébas

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi, kawat baja helix

    Panutup: héjo, corrugations EPDM, abarsion, corrugations, lalawanan ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, dibungkus finish

    Kisaran suhu: - 40˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: Anti-staic dahareun garde UPE selang témbok teuas cocog pikeun nyeuseup sarta ngurangan dahareun ngandung persentase tinggi alkohol, asam kentel tinggi, halogenic jeung pangleyur aromatik jsb.
  • Low Permeation Inuman selang

    Low Permeation Inuman selang

     

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DBW

    Tube: bodas, mulus, dahareun kelas CIIR; 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi plies sintétik

    Panutup: beureum, EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, bérés dibungkus

    Rentang suhu: -35˚C nepi ka +100˚C

    Kaunggulan: kinerja tinggi low permeation selang témbok lemes Ieu cocog pikeun ngurangan rupa-rupa produk pangan cair, kayaning bir, anggur jeung arwah, jsb.

  • Selang Dahareun Tahan Crush

    Selang Dahareun Tahan Crush

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSFC EPDM

    Tabung: bodas, karét EPDM kelas dahareun lemes, 100% bebas phthalates

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik jeung kawat pepet

    Panutup: biru muda, karét EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, dibungkus bérés

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21CFR177.2600, BfR

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    kauntungan: naksir selang dahareun tahan mangrupakeun chocie pangalusna pikeun wewengkon lalulintas tinggi ulah lumpat.Cocog pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun tuangeun cair, sapertos susu, anggur, bir, inuman lemes, sareng produk pangan non-lemak.

  • Multi Tujuan Fleksibel Ékonomi Minyak Minyak Pangiriman Selang

    Multi Tujuan Fleksibel Ékonomi Minyak Minyak Pangiriman Selang

    Kategori produk: selang minyak

    Kode tipe: EDO150 / EDO300

    Pipa jero: karét sintétik

    tulangan: tegangan tinggi ari tékstil braided atawa spiral

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 80˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: résistansi minyak, résistansi panas, résistansi ngagem, anti sepuh

  • Bulk Bahan Penanganan Nyeuseup & Discharge Selang Pikeun Bahan Abrasi Tinggi Dina Tekanan Negatip

    Bulk Bahan Penanganan Nyeuseup & Discharge Selang Pikeun Bahan Abrasi Tinggi Dina Tekanan Negatip

    Kategori produk: selang bahan

    Kodeu tipe: DBM150/DBM300

    Pipa jero: karét sintétik

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi sareng kawat baja helix, kawat anti statik sayogi upami dipénta

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -25˚C nepi ka + 75˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: tabung kandel, tahan ngagem, permukaan kesan lawon, anti sepuh

  • Gas Oksigén Acetalne Pangiriman selang karét Pikeun Metal las motong APLIKASI

    Gas Oksigén Acetalne Pangiriman selang karét Pikeun Metal las motong APLIKASI

    Kategori produk: selang las

    Kodeu tipe: OAS300

    Pipa jero: karét sintétik

    Tulangan: benang tékstil tegangan tinggi

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 70˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: standar ISO3821, tahan ngagem, résistansi sepuh, tahan panas, tahan minyak

  • Selang Silikon Pangiriman Kelas Pangan Pikeun Ngabersihan CIP sareng SIP Pikeun Farmasi, Kedokteran, Kosmétik Inuman Industri Pangan

    Selang Silikon Pangiriman Kelas Pangan Pikeun Ngabersihan CIP sareng SIP Pikeun Farmasi, Kedokteran, Kosmétik Inuman Industri Pangan

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DBFS

    Konstruksi: platinum purity tinggi kapok silicone kalawan tulangan serat poliéster

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 80˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: Prosés Farmasi sareng biotéhnologi.Pikeun kadaharan, inuman, kosmétik, ubar, industri farmasi transporting cair.Ieu henteu dianjurkeun pikeun vakum.Cocog jeung CIP na SIP beberesih.