155

Tentang Kami

VELON-INDUSTRIAL-INC-2711

Émbaran parusahaan

>>>

Velon Industrial Inc.The Velon brand geus gancang tumuwuh tina kaunggulan salaku produk jeung jasa urang mangtaun pangakuan sakuliah dunya saprak 2009. Salaku hiji inovasi jeung téhnologi disetir perusahaan, urang bakti ka rarancang, panalungtikan sarta pamekaran, pabrik, rakitan, manajemén proyék, jasa aftercare instalasi pikeun konsumén sadayana. sakuliah dunya.Urang bisa mantuan klien ngawangun pipa euweuh urusan delivering cai, slurry, minyak bumi, produk kimia atawa kadaharan.

Kami geus hasil dimekarkeun hoses fléksibel kalayan maksimum 100 méter pikeun ngarojong tekanan kerja masif ti 150000 psi, hoses seuneu-dipeunteun nu bisa beroperasi pikeun 30 menit dina 800 ℃ seuneu, blowout panyalindungan hoses kontrol hidrolik jeung produk lianna kalayan sarat ekstrim.

Urang R & D jeung puseur jualan lokasina di Kota Shanghai, dimana ogé ngabogaan gudang 5000 méter pasagi kalawan inventories badag tur tumuwuh tina hoses, rakitan selang na fittings selang pikeun satisfying sarat pangiriman timely tur efisien konsumén '.Basis manufaktur kami aya di propinsi Shandong kalayan legana 40,000 méter pasagi sareng langkung ti 200 pagawé sareng insinyur.parusahaan Velon dilengkepan industri's paling canggihfasilitas jeung alat inspeksi pikeun mastikeun produk urang bakal hirup nepi ka reputasi maranéhanana sanajan paling nuntut, kasar, kaayaan steril.

5.bahan slitting
4.kalénder

Velon Industrial parantos janten payuneun solusi penanganan cairan sacara profésional sareng nawiskeun selang fléksibel kualitas luhur sareng produksi transfer cairan khusus, anu seueur dianggo dina dahareun sareng inuman, farmasi, mesin, tanaga anu tiasa diperbaharui, laut, rékayasa, kimia, pertambangan, darmaga, treuk tank, transportasi rail, metallurgy, baja jeung industri umum jeung husus lianna.Kami gaduh tim téknis sareng manajemén profésional.Kami ngadopsi parangkat lunak desain selang anu paling canggih pikeun ngalakukeun analisa selang anu lengkep, simulasi, perenah, sareng proyéksi kahirupan jasa.Kami gaduh ménu lengkep solusi jasa selang pikeun ngabantosan para nasabah kalayan pilihan produk, petunjuk instalasi, instruksi operasi, jasa pangropéa, sareng jasa saatos penjualan global.

VELON-INDUSTRIAL-INC-35

Velon Industrial geus dibales sertipikat sistem manajemen kualitas ISO9001, ISO14001 sertipikat sistem manajemen lingkungan, OHSMS18001 kaamanan profésional sarta sertipikat Sistim manajemén kaséhatan, FDA, DNV, ABS na CCS idéntifikasi, jenis laporan test, jsb.. Komitmen kami pikeun produk kualitas, kalapa harga jeung jasa nilai-ditambahkeun téh alesan yén kami geus earned reputasi alus sarta kapuasan customer.

3.filtration tina campuran-sanyawa
2.campuran sanyawa

Perusahaan Velon mendesain sareng ngadamel selang téknis khusus pikeun rupa-rupa aplikasi dina dahareun, kimia, pétrokimia, farmasi, kosmétik sareng pikeun industri sanés anu ngabutuhkeun selang kinerja tinggi.Urang beroperasi dina pabrik modern jeung efisien employing mandrel kaku, mandrel fléksibel tur prosés produksi Tonjolan.

Aspék has Velon nyaéta: kapinteran sareng inovasi, kamampuan pikeun ngarékayasa solusi khusus sareng kalenturan dina jalur produksi, kalayan tujuan nyumponan kabutuhan khusus para nasabah.Lamun Anjeun keur pilari hoses karét, hoses silicone, hoses industri, hoses teknis, hoses mandrel kaku, hoses fléksibel, hoses kinerja tinggi, hoses tekanan low, lajeng rentang produk Velon jawaban.

Misi kami

>>>

Salawasna striving pikeun kualitas excellence.Constant panalungtikan téhnik anyar, bahan jeung prosés.Continuous produk jeung jasa pamutahiran.Mastikeun patuh kana:

- Sertifikasi Kualitas ISO 9001

- Sertifikasi Lingkungan ISO 14001

Velon mastikeun yén sadaya karyawan ngagaduhan sikep, kompeténsi sareng kamampuan anu diperyogikeun pikeun ngadukung tujuan kaunggulan kualitas urang ngaliwatan program pelatihan anu komprehensif.

Tur Pabrik

>>>

Proyék & Honors

>>>

Tim Kami

>>>

Pameran

>>>