spanduk_utama

Blog

  • Naon ari selang las?

    Naon ari selang las?

    Selang las mangrupikeun jinis selang anu dirarancang khusus pikeun dianggo dina aplikasi las.Selang ieu dianggo pikeun ngangkut gas sareng bahan sanés anu dianggo dina prosés las sareng mangrupikeun alat anu penting pikeun mastikeun kasalametan sareng efisiensi operasi las.Salah sahiji prim ...
    Maca deui
  • pamakéan selang karét silikon beresih

    pamakéan selang karét silikon beresih

    Selang silikon bersih mangrupikeun selang khusus anu dirancang pikeun dianggo dina industri élmu kahirupan.Éta didamel tina silikon kualitas luhur, anu tahan ka korosi sareng suhu anu luhur sareng gaduh kasabaran anu hadé pikeun seueur bahan kimia.Alatan sipat unik maranéhanana, hoses silicone beresih geus kapanggih lega ...
    Maca deui
  • PENTING SELANG CRUSH-RESISTANCE

    PENTING SELANG CRUSH-RESISTANCE

    Selang selang résistansi remuk mangrupikeun jinis selang penting anu dirarancang pikeun nahan épék anu ditumbuk atanapi diperas.hoses ieu dipaké dina rupa-rupa aplikasi tur penting pisan pikeun mastikeun operasi aman tur efisien pakakas sarta mesin.Salah sahiji alesan utama ...
    Maca deui
  • PROSES PRODUKSI BEDA PIKEUN SELANG BEDA

    PROSES PRODUKSI BEDA PIKEUN SELANG BEDA

    Prosés produksi hoses ngalibatkeun sababaraha léngkah, dimimitian ku seleksi bahan baku sarta ditungtungan make produk rengse.Nanging, léngkah-léngkah khusus dina prosés produksi tiasa bénten-béda gumantung kana jinis selang anu diproduksi.Contona, prosés produksi ...
    Maca deui
  • Bedana XLPE JEUNG EPDM HOSES

    Bedana XLPE JEUNG EPDM HOSES

    EPDM sareng XLPE mangrupikeun dua bahan anu béda anu biasa dianggo dina pembuatan selang sareng produk anu sanés.Sanaos duanana bahan gaduh sipat sareng ciri anu unik, aya sababaraha bédana konci antara EPDM sareng XLPE anu kedah dipertimbangkeun nalika milih bahan anu pas pikeun ...
    Maca deui
  • Naon ari selang suluh pesawat?

    Naon ari selang suluh pesawat?

    Selang Bahan Bakar Pesawat mangrupikeun jinis selang tahan suhu luhur, anti statik, tahan minyak, tahan sepuh, dirancang pikeun ngabakar taneuh sareng operasi nyeuseup / nyeuseup pesawat, cocog pikeun ngirimkeun produk minyak bumi kalayan eusi aromatik dugi ka 50%.Velon gaduh ...
    Maca deui
  • Naon jinis selang anu tiasa diinum Velon?

    Naon jinis selang anu tiasa diinum Velon?

    Sakumaha urang terang yén cai penting pisan pikeun unggal mahluk anu hirup di Bumi.Cai anu tiasa diinum, anu biasa dikenal salaku cai nginum, dicandak tina sumber permukaan sareng taneuh sareng diolah kana tingkat anu nyumponan peraturan konsumsi nagara sareng féderal.Cai alami diuji pikeun kuman, baktéri, ...
    Maca deui
  • CARA MILIH SELANG UAP SUHU TINGGI?

    CARA MILIH SELANG UAP SUHU TINGGI?

    UKURAN SELANG UAP SUHU TINGGI Nalika anjeun hoyong mindahkeun uap suhu luhur, anjeun peryogi selang uap suhu luhur anu didamel kanggo kaayaan éta.Panginten sadaya selang éta didamel tina seueur bahan anu béda, kalebet plastik, stainless steel, perunggu, sareng alloy.Aranjeunna ogé desain ...
    Maca deui
  • Naon ari selang pertambangan dijieun ku VELON?

    Naon ari selang pertambangan dijieun ku VELON?

    Urang sadayana terang yén pangwangunan manusa ayeuna gumantung pisan kana sumber daya mineral urang, naha éta tambang batubara atanapi sababaraha tambang logam, anu nyayogikeun sumber daya anu ageung.Urang ngagunakeun sumberdaya ieu pikeun kapentingan masarakat sakabéhna.Tapi écés, urang ogé ngotoran en ...
    Maca deui
  • Naon ari DRUDGE HOSES?

    Naon ari DRUDGE HOSES?

    Selang pengerukan Selang pengerukan utamina sayogi dina karét pengerukan jinis flange sareng selang pengerukan jinis atraksi.Selang pengerukan Flanged gampang nyambung ka pipa sareng ngirangan osilasi anu disababkeun ku gelombang.Éta ngajadikeun aliran sedeng langkung lancar dina pipa.Pengerukan sedot h...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan selang minyak?

    Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan selang minyak?

    Kinerja hiji selang transmisi minyak nyaéta témbok jero lemes kalayan tulangan jaringan serat husus lalawanan minyak bahan komposit PVC;tahan ka minyak bumi béngsin solar aromatik;kalawan kawat tambaga jeung meets sarat ohm;Kanyataanna, selang transmisi minyak utamana dipaké ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Selang Dahareun Tahan Crush?

    Naon Dupi Selang Dahareun Tahan Crush?

    Naha anjeun terang Crush Resistant Food Hose?Kanyataanna, nalika urang ngagunakeun hoses dahareun-grade, urang mindeng Nyanghareupan kaayaan gawé leuwih kompleks.Contona, aya treuk tanker badag pindah, contona, aya rupa-rupa parabot mékanis kompléks.Nya, dina lingkungan anu kompleks sapertos kitu, urang supados t ...
    Maca deui