spanduk_utama

Ngeunaan Produk

  • Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan selang minyak?

    Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan selang minyak?

    Kinerja hiji selang transmisi minyak nyaéta témbok jero lemes kalayan tulangan jaringan serat husus lalawanan minyak bahan komposit PVC;tahan ka minyak bumi béngsin solar aromatik;kalawan kawat tambaga jeung meets sarat ohm;Kanyataanna, selang transmisi minyak utamana dipaké ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Selang Dahareun Tahan Crush?

    Naon Dupi Selang Dahareun Tahan Crush?

    Naha anjeun terang Crush Resistant Food Hose?Kanyataanna, nalika urang ngagunakeun hoses dahareun-grade, urang mindeng Nyanghareupan kaayaan gawé leuwih kompleks.Contona, aya treuk tanker badag pindah, contona, aya rupa-rupa parabot mékanis kompléks.Nya, dina lingkungan anu kompleks sapertos kitu, urang supados t ...
    Maca deui
  • CARA MILIH SELANG KIMIA?- VELON INDUSTRI

    CARA MILIH SELANG KIMIA?- VELON INDUSTRI

    Bahan anu dianggo dina produksi selang kimia dipilih dumasar kana média kimia anu béda.Ku alatan éta, titik di handap ieu kudu dicatet dina pamakéan hoses kimiawi.Nalika nganggo selang kimiawi, selang kimiawi kedah dipilih pikeun cocog sareng médium pangiriman.Sanggeus ngagunakeun ...
    Maca deui
  • Naon ari EPDM MULTIPURPOSE HOSE?

    Naon ari EPDM MULTIPURPOSE HOSE?

    Anu mimiti, urang kedah terang naon EPDM.Kopolimér étiléna jeung propilén umumna dibagi jadi karét étiléna propilén binér jeung karét propilén étiléna tersiér.Hal ieu dicirikeun ku résistansi ozon anu saé, résistansi ultraviolét, résistansi cuaca, sareng résistansi sepuh, ...
    Maca deui
  • Naon selang uap tahan tekanan tinggi?

    Naon selang uap tahan tekanan tinggi?

    Urang kedah ngartos heula naon selang uap.Salah sahiji jinis selang anu didamel khusus pikeun ngangkut uap nyaéta selang uap.Ku alatan éta, éta diwangun pikeun tahan suhu sareng tekanan anu luhur.Biasana didamel tina karét EPDM.Sarta eta kudu strengthened dina sababaraha cara sejen, kayaning kalawan baja w ...
    Maca deui
  • CARA MILIH FOOD-GRADE HOSE?

    CARA MILIH FOOD-GRADE HOSE?

    Selang dahareun-grade utamana dipaké pikeun ngangkut susu misalna, jus, bir, inuman, sarta selang média dahareun sejen, sarat tina selang teu ngandung plasticizers, nyaeta non-toksik, moal ngabalukarkeun kontaminasi tina medium angkutan, sarta syarat kaamanan pangan anu luhur, jadi selang dahareun-grade perlu ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Crush-tahan dahareun selang

    Kaunggulan tina Crush-tahan dahareun selang

    Kapal tanker dahareun sering disetir di jero anggur, bir, cai nginum, sareng pabrik produksi anu sanés, sareng selang tuangeun urang pasti ditumbuk ku kapal tangki.Lamun ditumbuk instan, hoses dahareun umum bisa tahan tekanan éksternal rélatif low sarta gampang cacad atawa ruptured.Ieu asalna di ...
    Maca deui
  • Naon standar pikeun tabung silikon kelas dahareun pikeun minuhan sarat sanitasi?

    Naon standar pikeun tabung silikon kelas dahareun pikeun minuhan sarat sanitasi?

    1. Pikeun minuhan kinerja dasar pamakean: pikeun minuhan standar nguji dahareun relevan, hoses silicone dahareun-grade kedah aman tur hygienic tanpa polusi, non-toksik, sarta hambar.Transparansi anu luhur, sahingga saderhana pikeun nangtukeun jinis produk anu dimuat.2. Durability: Dahareun-g...
    Maca deui
  • PILIH HOSES AMAN jeung dipercaya pikeun garis produksi kosmetik Anjeun

    PILIH HOSES AMAN jeung dipercaya pikeun garis produksi kosmetik Anjeun

    Kosmétik henteu diperlukeun, tapi misi maranéhna pikeun beautify kahirupan ngajadikeun eta kasempetan bisnis masif anu teu bisa overlooked di pasar konsumen.Kalayan persaingan anu beuki sengit di pasar kosmétik, perusahaan kosmétik kedah ningkatkeun pangsa penjualan ku investasi finansial anu ageung ...
    Maca deui