spanduk_utama

Bahan Selang

  • VELON SELANG |Naon ari UPE HOSE?

    VELON SELANG |Naon ari UPE HOSE?

    UPE, atanapi poliétilén beurat molekul ultra luhur, mangrupikeun plastik rékayasa termoplastik kalayan beurat molekul langkung luhur ti 1,5 juta.Kalayan panjang ranté molekular, 10-20 kali tina HDPE, ranté molekular anu langkung panjang (beurat molekular langkung luhur) masihan UHMWPE kaunggulan utama kateguhan, ab ...
    Maca deui
  • NAON SELANG KArét NR?

    NAON SELANG KArét NR?

    Anu mimiti, urang kedah terang patarosan - Naon karét NR?Karét alam (NR) nyaéta sanyawa polimér alam kalawan cis-1,4-poliisoprena salaku komponén utama.91% nepi ka 94% tina komposisina nyaéta hidrokarbon karét (cis-1,4-poliisoprena), sarta sésana mangrupa zat non-karét kayaning protéi...
    Maca deui
  • A BAHAN pikeun HOSES - SBR karét

    A BAHAN pikeun HOSES - SBR karét

    Panungtungan waktu urang ngobrol ngeunaan Cross-linked poliétilén (XLPE) Jadi waktos abdi hoyong ngobrol ngeunaan bahan béda tina selang - SBR karét.Polymerized Styrene Butadiene Rubber (SBR), sipat fisikna, sipat pamrosésan, sareng panggunaan produk anu caket sareng karét alam, sababaraha ...
    Maca deui
  • BAHAN Pikeun Selang - Poliétilén Palang (XLPE)

    BAHAN Pikeun Selang - Poliétilén Palang (XLPE)

    Sateuacan urang ngartos naon poliétilén cross-linked, hayu urang ngartos naon poliétilén.Poliétilén (PE) nyaéta résin termoplastik anu dihasilkeun ku polimérisasi étiléna.Dina industri, éta ogé kalebet kopolimér étiléna sareng sajumlah leutik alfa-olefin.Polié...
    Maca deui
  • Jenis bahan naon anu biasana dianggo pikeun ngahasilkeun selang?Ⅰ

    Jenis bahan naon anu biasana dianggo pikeun ngahasilkeun selang?Ⅰ

    1. Karét Butil (NBR) Kopolimer tina butadiena jeung akrilonitril.Dicirikeun ku résistansi anu hadé pikeun béngsin sareng minyak hidrokarbon alifatik, kadua ukur karét polysulfide, acrylate, sareng karét fluorine, sareng langkung saé tibatan karét tujuan umum sanés.Geus indit...
    Maca deui
  • Naon FEP sareng kumaha pasipatanana?

    Naon FEP sareng kumaha pasipatanana?

    Anu mimiti, urang kedah terang yén FEP mangrupikeun fluoroplastik katilu anu paling sering dianggo.Dinten ieu kami bakal ngenalkeun anjeun kana ciri sareng pasipatan FEP.1. FEP mangrupakeun kopolimer tina tetrafluoroethylene jeung ...
    Maca deui