INDUSTRI

INDUSTRI KIMIA

VELON selang kimiawi boga résistansi kimiawi alus teuing jeung tube jero bersih, nu nyadiakeun spasi aplikasi lega di lingkungan média kimiawi.Éta cocog pikeun kalolobaan bahan kimia korosif, sapertos asam kuat, alkali kuat, sareng pangleyur aromatik anu luhur.Éta dipasang dina sababaraha alat tetep atanapi mobile dina industri kimia sareng industri anu aya hubunganana.Bisa dipaké pikeun ngurangan tur nyerep rupa-rupa zat kimia dina jalan atawa mobil tank kareta, jsb.

Produk Kami