spanduk_utama

Kelengkapan Selang

parusahaan Velon Industrial boga inventory badag tur tumuwuh tina fittings selang, gandeng na acces-soris pikeun sakabéh kaperluan industri.Produk minuhan atanapi ngaleuwihan 3A, DIN, BSM, ISO, FDA jeung sarat standar lianna.Kami ngagaduhan fasilitas produksi sareng tés CNC anu maju sareng luar negeri, anu tiasa ngalaksanakeun uji PMI dina bahan, uji tekanan hidrostatik, uji burst, uji kasar, sareng uji semprot uyah dina produk réngsé.Simkuring gaduh insinyur alus teuing jeung ngalaman tur techni-cians, anu bisa ngamekarkeun produk nurutkeun sarat konsumén '.Kusabab produk kualitas anu dipercaya, gancang dina pangiriman, kami dipercaya pisan ku para nasabah, sareng gaduh reputasi anu saé dina industri cairan.