INDUSTRI

INDUSTRI PERTAMBANGAN

Aya sababaraha industri anu tangguh dina alat sapertos industri pertambangan.Velon geus digarap kalawan pabrik alat-alat pertambangan di sakuliah dunya, nyadiakeun selang jeung selang rakitan urang diwangun pikeun nangtung nepi ka sababaraha condition.Velon harshest planét urang produk anu husus tailored ka kabutuhan industri pertambangan, logam jeung mineral, guaranteeing alat Anjeun. jeung komponén minuhan tur ngaleuwihan standar industri.

Produk kami: