spanduk_utama

Selang serbaguna

  • Industrial Air Cai Minyak Perminyakan NBR Karét Non-Conductive Selang

    Industrial Air Cai Minyak Perminyakan NBR Karét Non-Conductive Selang

    Kategori produk: selang multiguna

    Kodeu tipe: NC300

    Pipa jero: NBR

    tulangan: poliéster untun

    Panutup luar: NBR

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 70˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kelas insulasi: Résistansi per inci langkung ageung tibatan 1 megohm dina 1000 volt DC

    Kaunggulan: UV stabilized, minyak halimun tahan, non conductive

  • Hydraulic Low Pressure Push-on Selang pikeun Industrial Non Conductive Aplikasi

    Hydraulic Low Pressure Push-on Selang pikeun Industrial Non Conductive Aplikasi

    Kategori produk: selang multiguna

    Kodeu tipe: PO300

    Pipa jero: karét nitrile

    tulangan: serat sintétik tensile tinggi

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 100˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Warna: hideung, beureum, héjo, biru, koneng, kulawu

    Kauntungannana: abrasion, minyak, ozon, cuaca, résistansi seuneu

  • EPDM High Pressure Industrial Serbaguna Selang Karét Fleksibel

    EPDM High Pressure Industrial Serbaguna Selang Karét Fleksibel

    Kategori produk: selang multiguna

    Kode Tipe: WAS EPDM

    Pipa jero: EPDM karét sintétik

    tulangan: ari sintétik

    panutup luar: EPDM karét sintétik

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 100˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Warna: hideung, beureum, biru, héjo, konéng, jsb.

    Kaunggulan: kakuatan tinggi bahan EPDM, abrasion-tahan, lemes, insulasi jeung non-conductive

  • High Quality Industrial Multiguna Selang Pikeun Air Air Minyak Aplikasi

    High Quality Industrial Multiguna Selang Pikeun Air Air Minyak Aplikasi

    Kategori produk: selang multiguna

    Kode Tipe: WAS

    Pipa jero: karét sintétik

    tulangan: ari sintétik

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 70˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Warna: hideung, beureum, biru, jsb.

    Kauntungannana: bahan karét kakuatan tinggi, abrasion-tahan

  • Jackhammer Industrial Karét selang Pikeun Kawajiban beurat kaayaan karasa

    Jackhammer Industrial Karét selang Pikeun Kawajiban beurat kaayaan karasa

    Kategori produk: selang multiguna

    Kodeu tipe: HA600

    Pipa jero: karét nitrile

    Tulangan: kawat baja kakuatan tinggi

    panutup luar: karét nitrile

    Operasi konstan: -30˚C nepi ka + 100˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Warna: hideung, beureum, biru, konéng, jsb.

    Kauntungannana: résistansi minyak, résistansi seawater, résistansi panas, résistansi asam & alkali, résistansi ngagem, ozon sareng résistansi sepuh, pikeun tugas beurat hawa dikomprés kalayan halimun minyak, atanapi tujuan umum anu sanés, tiasa dianggo dina kaayaan anu parah.