spanduk_utama

Warta

  • TREN INDUSTRI KARAT CHINA DI 2022

    TREN INDUSTRI KARAT CHINA DI 2022

    1. kinerja komprehensif terus ngaronjatkeun, sarta wewengkon aplikasi terus enrich Kusabab sipat fisik, kimia, jeung mékanis maranéhna alus teuing, produk karét geus ditémbongkeun irreplaceability dina sagala rupa widang aplikasi tur ayeuna loba dipaké dina ...
    Maca deui
  • Trend Pangembangan Industri Selang Karét Cina di 2022

    Trend Pangembangan Industri Selang Karét Cina di 2022

    Industri selang geus undoubtedly miboga ngembangkeun hébat, ti mimiti jenis kawates sarta spésifikasi pikeun mesin rékayasa hidrolik kiwari, pangeboran minyak, aerospace, otomotif, kapal, pertambangan batubara, conservancy cai tatanén sarta loba widang séjén, pamakéan ratusan hos.. .
    Maca deui
  • Pintonan munggaran ngeunaan VELON DI DRINKTEC 2022

    Pintonan munggaran ngeunaan VELON DI DRINKTEC 2022

    Geus tilu poé saprak bubuka Drinktec 2022. Kolega urang geus di loka unggal poé papanggih loba datang jeung ngenalkeun aranjeunna kana gagasan, produk jeung jasa urang.Kami bagja pisan tiasa nampilkeun sadayana ieu ka sadaya sémah.Ayeuna, hayu urang tingali poto-potona ...
    Maca deui
  • VELON parantos dugi ka DRINKTEC 2022

    VELON parantos dugi ka DRINKTEC 2022

    VELON mimiti ngarencanakeun partisipasina dina Drinktec 2022 awal Maret taun ieu, teras ngamimitian sababaraha bulan persiapan, nyiapkeun brosur sareng conto, sareng ngatur pengiriman sareng staf pikeun acara éta.Tungtungna, urang angkat ka Jerman sareng ngamimitian nyetél showroom, nyetél ...
    Maca deui
  • Drinktec 2022 |Naon produk anu kami siapkeun?

    Drinktec 2022 |Naon produk anu kami siapkeun?

    Pikeun Drinktec 2022, kami parantos nyiapkeun jumlahna aya 12 produk anu béda pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan, ku kituna hayu urang kenalkeun hiji-hiji.Selang Dahareun Multi-Tujuan - Aplikasi DSF NBR: Selang dahareun témbok keras multi-tujuan dirancang pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun sababaraha jinis lemak sareng non-fa...
    Maca deui
  • VELON BAKAL NGADIRI DRINKTEC PADA 12–16 SEPTEMBER 2022 DI MUNICH

    VELON BAKAL NGADIRI DRINKTEC PADA 12–16 SEPTEMBER 2022 DI MUNICH

    Nungguan Drinktec 2022!Saatos 5 taun Drinktec tungtungna deui ka panggung.Waktos ieu VELON bakal masihan kejutan ka anjeun sareng kami henteu tiasa ngantosan ningali anjeun sadayana!Pikeun satengah taun ka tukang, kami nyiapkeun Drinktec sareng kami pikir urang tiasa masihan sadaya sémah solusi anu langkung saé pikeun nyumponan tujuan anjeun.V...
    Maca deui
  • CARA Maké PTFE HOSE DI INDUSTRI?

    CARA Maké PTFE HOSE DI INDUSTRI?

    Selang Teflon tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan parah.Teflon tahan ka ampir kabéh bahan kimia, iwal sababaraha agén rédoks anu pohara kuat, sarta nahan fungsi mangpaatna salaku selang dina rentang hawa sabudeureun -73 ° C nepi ka 260 ° C.Éta sampurna pikeun sagala rupa aplikasi ...
    Maca deui
  • WILUJENG ULANG TAHUN 13!

    WILUJENG ULANG TAHUN 13!

    Susah mah...
    Maca deui
  • KLASIFIKASI HOSES ku STRUKTUR

    KLASIFIKASI HOSES ku STRUKTUR

    Numutkeun struktur utama produk selang, aranjeunna bisa dibagi kana lima kategori, nyaéta, selang sandwich, selang braided, pungkal selang, knitted selang na hoses lianna.Kain Selang: The selang dijieunna tina lawon katutupan karét (lawon karét) salaku mater lapisan rorongkong ...
    Maca deui
  • EPDM HOSE - NAON ETA ETILÉN PROPILENE KArét?

    EPDM HOSE - NAON ETA ETILÉN PROPILENE KArét?

    Urang sadayana sadar yén karét étiléna propiléna mangrupikeun bahan baku umum dina séktor selang fléksibel.Naon kahayang téh étiléna propiléna karét?Naha urang sering ngagunakeun bahan ieu dina produk urang?Teras ayeuna urang bakal lebet kana karét étiléna propiléna.Karét étiléna propiléna...
    Maca deui
  • SILICONE HOSE – KELEBIHAN DAN KINERJA SILICONE AND THE DEVELOPMENT TREND

    SILICONE HOSE – KELEBIHAN DAN KINERJA SILICONE AND THE DEVELOPMENT TREND

    Naon ari SILIKON?Silikon, gaduh rumus kimia mSiO2 nH2O, mangrupikeun bahan adsorben amorf anu aktip pisan.Éta henteu leyur dina cai sareng pangleyur naon waé henteu beracun sareng hambar, stabil sacara kimia, sareng henteu ngaréaksikeun nanaon kecuali alkali kuat sareng hidro ...
    Maca deui
  • Mangpaat selang silikon pikeun industri anggur

    Mangpaat selang silikon pikeun industri anggur

    Plasticizer dina anggur anu ngaleuwihan norma geus jadi sering dina taun panganyarna, sarta nyerep jangka panjang jumlah kaleuleuwihan bisa ngakibatkeun kanker ati, leungitna kasuburan, sarta isu sejenna, adversely ngaruksak kaséhatan masarakat.Nunjukkeun yen plasticizer teu langsung ditambahkeun ku réstoran, wh ...
    Maca deui