INDUSTRI

INDUSTRI LAIN

VELON hoses mangrupakeun bahan operasi efisien, mantap sarta dipercaya, idéal pikeun rupa-rupa aplikasi dina industri jeung bisnis, kayaning: machineryand parabot, darmaga, otomatis, rail, metallurgy, baja, jsb .. The pinding selang tahan ka tekanan, parobahan suhu, cai panas jeung bahan kimia.Panutup selang tahan ka ozon sareng sinar UV.

1 (5)

Kosmétik

1 (2)

Semikonduktor

1 (3)

Mesin

1 (1)

Kelautan

1 (4)

Metalurgi

12

Otomotif

Produk kami: