INDUSTRI

INDUSTRI FARMASI

Industri farmasi mangrupikeun industri anu ngagaduhan syarat anu ketat.VELON farmasi kelas platinum vulcanized selang silikon boga certifications lengkep, kaamanan jeung reliabilitas, sarta meets FDA, USP, BFR sarta kadaharan sarta farmasi certifications lianna.Cai mibanda ciri kabersihan luhur, non-toksik, sarta tastelessness.Dipaké dina industri kabersihan luhur kayaning dahareun, inuman, kosmétik, farmasi, jsb, CIP na SIP beberesih bisa dipigawé.

Produk Kami