spanduk_utama

Selang Inuman

  • Selang Cai Potable

    Selang Cai Potable

    Kategori produk: selang potable

    Kode tipe: DSF UPE

    Tabung: food grade UPE, jelas, 100% phthalates gratis

    tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: héjo, EPDM, abarsion, corrugations, résistansi ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, dibungkus finish

    Rentang suhu: -40°C nepi ka +100°C

    Kaunggulan: Jelas food grade UPE selang témbok teuas cocog pikeun cai potable, inuman, sarta kadaharan lemak sarta non-lemak séjén.

  • FDA Disatujuan High Performance Alami UHMWPE Karét Potable Cai Selang Jeung Ozon Résistansi

    FDA Disatujuan High Performance Alami UHMWPE Karét Potable Cai Selang Jeung Ozon Résistansi

    Kategori produk: selang potable

    Kodeu tipe: PW300

    Pipa jero: karét alam henteu beracun sareng henteu bau

    Tulangan: tékstil tegangan tinggi

    panutup luar: karét nitrile / PVC

    Operasi konstan: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: résistansi ngagem, résistansi ozon, résistansi hidrokarbon.

  • Kualitas luhur Karét Alam Potable UPE Cai Selang Jeung Standar FDA

    Kualitas luhur Karét Alam Potable UPE Cai Selang Jeung Standar FDA

    Kategori produk: selang potable

    Kodeu tipe: PW UPE

    Pipa jero: UHMWPE

    Tulangan: tékstil tegangan tinggi

    Panutup luar: EPDM

    Operasi konstan: -30˚C nepi ka + 99˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: résistansi ngagem, résistansi ozon, résistansi sepuh.