spanduk_utama

Selang Saniter

  • Selang Dahareun serbaguna

    Selang Dahareun serbaguna

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSF NBR

    Tube: tube lemes kelas dahareun, karét NBR bodas, 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik, kawat baja helix

    Panutup: biru, karét NBR, corrugations, résistansi minyak, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, dibungkus bérés

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: The multi-tujuan selang dahareun témbok teuas dirancang pikeun nyeuseup sarta ngurangan rupa-rupa produk pangan lemak sarta non-lemak, kayaning susu, bir, anggur, minyak plant, gajih, jsb

     

  • Silicone Pangiriman selang

    Silicone Pangiriman selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: B002

    Tube: silikon kapok platinum smoothbore

    Tulangan: 4 tékstil poliéster

    Panutup: platinum kapok silicone

    Kisaran suhu: - 50˚C nepi ka + 180˚C

    Kaunggulan: Biasana dianggo dina dahareun, farmasi sareng prosés kosmetik. Henteu disarankeun pikeun aplikasi vakum.

  • Ékonomi Food selang

    Ékonomi Food selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DSF NR

    Tube: bodas, mulus, karét alam kelas dahareun, 100% phthalates gratis

    tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: kulawu, abrasion, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 80˚C

    Kaunggulan: selang dahareun témbok teuas ékonomi Ieu cocog pikeun nyeuseup na susu ngurangan, susu ku-produk, anggur jeung produk pangan non-lemak.

  • Dahareun Kelas Kimia Selang

    Dahareun Kelas Kimia Selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSC UPE

    Tube: food grade UHMWPE, bodas kalayan strip hideung, anti statik, 100% phthalates bébas

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi, kawat baja helix

    Panutup: héjo, corrugations EPDM, abarsion, corrugations, lalawanan ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, dibungkus finish

    Kisaran suhu: - 40˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: Anti-staic dahareun garde UPE selang témbok teuas cocog pikeun nyeuseup sarta ngurangan dahareun ngandung persentase tinggi alkohol, asam kentel tinggi, halogenic jeung pangleyur aromatik jsb.
  • Low Permeation Inuman selang

    Low Permeation Inuman selang

     

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DBW

    Tube: bodas, mulus, dahareun kelas CIIR; 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi plies sintétik

    Panutup: beureum, EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, bérés dibungkus

    Rentang suhu: -35˚C nepi ka +100˚C

    Kaunggulan: kinerja tinggi low permeation selang témbok lemes Ieu cocog pikeun ngurangan rupa-rupa produk pangan cair, kayaning bir, anggur jeung arwah, jsb.

  • Selang Dahareun Tahan Crush

    Selang Dahareun Tahan Crush

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSFC EPDM

    Tabung: bodas, karét EPDM kelas dahareun lemes, 100% bebas phthalates

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik jeung kawat pepet

    Panutup: biru muda, karét EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, dibungkus bérés

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21CFR177.2600, BfR

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    kauntungan: naksir selang dahareun tahan mangrupakeun chocie pangalusna pikeun wewengkon lalulintas tinggi ulah lumpat.Cocog pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun tuangeun cair, sapertos susu, anggur, bir, inuman lemes, sareng produk pangan non-lemak.

  • EPDM Nyeuseup sarta Discharge Dahareun Anggur Jus Inuman Bir Selang Jeung FDA Standar

    EPDM Nyeuseup sarta Discharge Dahareun Anggur Jus Inuman Bir Selang Jeung FDA Standar

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSF EPDM

    Pipa jero: karét EPDM

    tulangan: kakuatan tinggi ari sintétik jeung kawat helix

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: The karét tube bodas tur lemes tina kualitas dahareun bisa éféktif ngahambat tumuwuhna baktéri.Selang kalawan kalenturan alus sarta ciri anti pulas, ngagem lalawanan, anti fouling.

  • Kelas Saniter NBR Karét Crush Tahan Selang Dahareun Pikeun Industri Kosmétik Farmasi Pangan

    Kelas Saniter NBR Karét Crush Tahan Selang Dahareun Pikeun Industri Kosmétik Farmasi Pangan

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSF CR

    Pipa jero: karét NBR

    Tulangan: tékstil sintétik tegangan tinggi

    Panutup luar: karét NBR

    Operasi konstan: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kaunggulan: euweuh bauan, phthalates bébas, résistansi minyak, résistansi ozon, résistansi ngagem, résistansi UV.

  • Panas Cai uap industri susu Selang Washdown Dahareun Jeung Kalenturan Alus Pikeun Suhu Luhur Cairan Mindahkeun Dahareun Jeung CIP beberesih

    Panas Cai uap industri susu Selang Washdown Dahareun Jeung Kalenturan Alus Pikeun Suhu Luhur Cairan Mindahkeun Dahareun Jeung CIP beberesih

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: WWF

    Pipa jero: karét NBR

    Tulangan: tékstil sintétik tegangan tinggi

    panutup luar: NBR / PVC dumasar karét

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 100˚C

    uap jenuh atawa superheated: maksimum nepi ka 165 ℃

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kaunggulan: résistansi minyak, phthalates bébas, anti sepuh, anti fouling.

  • Saniter Kualitas Tinggi Nyeuseup sareng Discharge Silicone Hose Pikeun Inuman Kadaharan Kosmétik Aplikasi Farmasi

    Saniter Kualitas Tinggi Nyeuseup sareng Discharge Silicone Hose Pikeun Inuman Kadaharan Kosmétik Aplikasi Farmasi

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DSFS

    Konstruksi: purity tinggi platinum kapok silicone kalawan tulangan helix stainless steel, 4 lapisan tulangan poliéster

    Operasi konstan: -60˚C nepi ka + 220˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: Éta dijieun tina rapat elastomer kelas bio-farmasi atanapi ngaleuwihan pharmacopeia USP 23 kelas VI, FDA21CFR-177.2600.Selang dirancang pikeun kalenturan maksimal nalika dianggo dina mindahkeun cairan, ngeusian, sareng ngagerakkeun uap atanapi hawa dina prosés manufaktur farmasi sareng biotéh.Selang silikon anu diubaran platinum anu murni henteu masihan rasa atanapi bau sareng gaduh résistansi cimata anu luhur sareng sipat hidrofobik, sahingga cocog pikeun dianggo dina industri médis, semikonduktor, kosmétik, kadaharan, inuman sareng susu.

  • Selang Silikon Pangiriman Kelas Pangan Pikeun Ngabersihan CIP sareng SIP Pikeun Farmasi, Kedokteran, Kosmétik Inuman Industri Pangan

    Selang Silikon Pangiriman Kelas Pangan Pikeun Ngabersihan CIP sareng SIP Pikeun Farmasi, Kedokteran, Kosmétik Inuman Industri Pangan

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DBFS

    Konstruksi: platinum purity tinggi kapok silicone kalawan tulangan serat poliéster

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 80˚C

    Standar: FDA 21 CFR 177.2600

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: Prosés Farmasi sareng biotéhnologi.Pikeun kadaharan, inuman, kosmétik, ubar, industri farmasi transporting cair.Ieu henteu dianjurkeun pikeun vakum.Cocog jeung CIP na SIP beberesih.