spanduk_utama

Selang husus

Di laboratorium Velon, insinyur anu khusus damel pikeun rumusan sareng pamekaran bahan baku sareng produk semi-réngsé, kalebet struktur selang, prosés produksi sareng téknologi crimping.Ngembangkeun solusi téknis anyar ngamungkinkeun Velon nyanghareupan tangtangan sapopoé, éta ogé ngabantosan Velon ningkatkeun pangalaman sareng kaahlian dina séktor éta, sateuacan ningali paménta konsumén urang.Sapanjang 10 taun katukang, Velon parantos suksés ngembangkeun sareng nyayogikeun seueur selang khusus pikeun pasar anu béda.Staf panalungtikan sareng pamekaran parantos nuturkeun sanyawa sareng téknologi anu dikembangkeun nyalira, upami dipénta ti para nasabah, desain produk kalebet pilihan bahan atanapi pamekaran bahan énggal upami aplikasina peryogi, palaksanaan desain khusus dina urutan. pikeun meunangkeun kauntungan anu langkung ageung boh tina sudut pandang ergonomis sareng efisiensi produksi pikeun pangguna.