spanduk_utama

Selang uap

  • Uap jeung Cai Washdown Selang

    Uap jeung Cai Washdown Selang

    Kategori produk: selang uap

    Kodeu tipe: SWF

    Tube: bodas, lemes, kadaharan kelas EPDM;

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik;

    Panutup: Bulao, EPDM, abrasion, résistansi ozon, finish lemes

    Kisaran suhu:

    Cai: -40˚C nepi ka +120˚C

    Uap: Nepi ka 165 ℃

    Kaunggulan: The premium selang washdown dirancang pikeun pangiriman cai panas sarta uap nepi ka 165 ℃, loba dipaké dina rupa-rupa tutuwuhan ngolah dahareun dina aplikasi non-oily, dairies, creamy, breweries, kadaharan, inuman, jsb.

  • Kawat baja bertulang EPDM uap selang Pikeun jenuh uap Suhu High 210 ℃

    Kawat baja bertulang EPDM uap selang Pikeun jenuh uap Suhu High 210 ℃

    Kategori produk: selang uap

    Kodeu tipe: EHS150

    Pipa jero: karét EPDM

    Tulangan: kawat baja kakuatan tinggi

    Panutup luar: karét EPDM

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 210˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: tahan ka uap jenuh, pin pricked, résistansi suhu luhur, résistansi ozon sareng cuaca, résistansi sepuh

  • Tembok Tembok Baja Kawat Braided Jeung Helix Steel Kawat Nyeuseup na Discharge Uap Selang

    Tembok Tembok Baja Kawat Braided Jeung Helix Steel Kawat Nyeuseup na Discharge Uap Selang

    Kategori produk: selang uap

    Kodeu tipe: DHS150

    Pipa jero: karét EPDM

    Tulangan: kawat baja braided kakuatan tinggi sareng kawat baja helix

    Panutup luar: karét EPDM

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 210˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: résistansi suhu luhur, résistansi uap jenuh, résistansi sepuh, ozon, résistansi cuaca