téhnologi

Téknologi

Panalungtikan sarta Pangwangunan

26

Velon mangrupikeun inovator utama selang kualitas luhur, rakitan selang dina rupa-rupa téknologi kualitas luhur sareng canggih.Panaliti sareng Pangembangan mangrupikeun salah sahiji aset anu paling berharga tina Velon.

Di laboratorium Velon, insinyur anu khusus damel pikeun rumusan sareng pamekaran bahan baku sareng produk semi-réngsé, kalebet struktur selang, prosés produksi sareng téknologi crimping.

Ngembangkeun solusi téknis anyar ngamungkinkeun Velon nyanghareupan tangtangan sapopoé, éta ogé ngabantosan Velon ningkatkeun pangalaman sareng kaahlian dina séktor éta, sateuacan ningali paménta konsumén urang.

Sapanjang 10 taun katukang, Velon parantos suksés ngembangkeun sareng nyayogikeun seueur selang khusus pikeun pasar anu béda.Staf panalungtikan sareng pamekaran parantos nuturkeun sanyawa sareng téknologi anu dikembangkeun nyalira, upami dipénta ti para nasabah, desain produk kalebet pilihan bahan atanapi pamekaran bahan énggal upami aplikasina peryogi, palaksanaan desain khusus dina urutan. pikeun meunangkeun kauntungan anu langkung ageung boh tina sudut pandang ergonomis sareng efisiensi produksi pikeun pangguna.

Desain selang

Tim desain selang profésional kami nyayogikeun para nasabah kalayan dukungan téknis anu didamel khusus sareng solusi sapertos: desain, analisa, simulasi, perenah pamasangan, analisa gagal, ngadukung palanggan kalayan layanan anu lengkep dina pilihan produk, ngaoptimalkeun struktur produk, ningkatkeun kinerja produk pikeun ningkatkeun umur jasa. , hidayah instalasi, operasi, aftercare na ulang sertifikasi.
labél swasta jeung bungkusan ngaropéa sadia.

3

Kontrol kualitas

1.bahan kimia leutik dosing

Kami ngagaduhan pusat uji profésional sareng prosés kontrol kualitas anu tepat pikeun ngontrol kualitas unggal kamajuan sacara ketat pikeun kualitas anu dipercaya.Puseur pamariksaan kami dilengkepan langkung ti 30 alat-alat panguji kalebet tes impuls dinamis Omega pinuh, nguji rig pikeun pagelaran sakabéh selang tekanan tinggi diaméterna ageung, rig uji tahan seuneu anu béda-béda numutkeun ISO15541, ruang uji decompression gas skala pinuh, borescope industri, tegangan / elongation / mesin nguji adhesion, sistem nguji ressure nepi ka 400Mpa pikeun nguji tekanan tinggi, rheometer karét, résistansi ozon kamar nguji, -60 ℃ kamar nguji suhu ultralow, hawa low impacting mesin nguji, kabersihan inspeksi / instrumen analisis, jeung saterusna .Kabijakan Kualitas kami:

Selang Velon didédikasikeun pikeun nyayogikeun produk, jasa, sareng dukungan anu kualitasna paling luhur pikeun mastikeun kaunggulan hubungan sareng komitmen ka konsumén urang ngaliwatan perbaikan kontinyu.

Alat Uji

Kapasitas Produksi

Pabrik kami dilengkepan langkung ti 50 alat produksi canggih sapertos sistem banbury otomatis pikeun pencampuran sanyawa karét, sistem batching calakan 24-stasiun, jalur produksi selang otomatis, selang extruded panjang-panjang.garis produksi,-speed tinggi garis braiding sarta puseur machining CNC, jsb.

12.ngaleupaskeun tina mandrel
1 (1)

Solusi Terpadu

Velon bisa nyadiakeun teu ukur selang jeung selang rakitan, tapi ogé customer dijieun solusi.Velon tiasa dianggo langsung sareng pangguna akhir pikeun ngartos aplikasi sareng lingkunganana, sareng biasana bakal nangtukeun sagala aspek prosés STAMPED (Ukuran, Suhu, Aplikasi, Bahan, Tekanan, Tungtung, sareng Pangiriman).Velon gawéna kalayan nasabah pikeun nangtukeun tur cocog kasempetan, ngawasan pangiriman, mantuan kalawan resolusi masalah, tur mangrupakeun instrumental dina mantuan kalawan instalasi final.Velon ogé bisa nyadiakeun bungkusan jeung penanganan rojongan dina karya maranéhanana jeung tungtung-pamaké.

Tutup jalma pangusaha nganggo tablet anu ngagambarkeun konsép komputasi awan

Kami komitmen kana kaamanan sareng kinerja optimal

1

• 100% bahan baku parawan

• kumawula kami pikeun manufaktur héjo

• canggih, kaayaan-of-nu-seni parabot kapasitas badag

• Rigorous dina-prosés inspeksi jeung kontrol

• Quality System terstruktur sasuai jeung ISO

• reputasi alus teuing pikeun produk kualitas sarta pangiriman timely